Informació sobre la obra El Gran Llibre Màgic de T-Gràcia
El Gran Llibre Màgic
SINOPSIS

Espectacle infantil musical per tota la família.

Sona una música de preludi. Durant la mateixa es presenta la companyia i l'espectacle. A continuació, la qualitat del só es va transformant (alhora que va apareixent la llum a l'escenari) en una música que surt com d'un reproductor antic (gramòfon o altaveu trencat). De sobte, veiem arribar a dos venedors ambulants (dos xarlatans), que descobreixen al públic i la música es para, agafen una colla d'instruments com els homes orquestra i una guitarra i es posen a cantar una cançó d'uns 20" molt enganxosa (tipus anunci), per vendre un dels seus productes, un elixir que porten en ampolletes petites dins dels seus abrics llargs i blaus.

Així comença "El Gran Llibre Màgic" un conte en el qual El Gran Antonelli i Luiggi II Castratti, hauran de resoldre un enigma:

"Qui ha contagiat amb un Virus El Gran Llibre Màgic fent-li esternudar constantment, pertorbant d'aquesta manera tots els finals dels contes que en ell es troben?"

Els dos xarlatans descobriran que el nostre "dolent", la malvada Virus, és la responsable d'aquesta i alguna altra malifeta.

Caputxetes Vermelles que parlen al revés, dràcules cecs, prínceps blaus amb alteracions d'identitat... una història divertidíssima, musical i amb efectes de màgia que faran les delícies dels més petits"

Home   |  Mapa Web  |  Nota Legal
Powered by A(VC)2
Anar a la Pàgina Principal de la versió en Català